web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#644019 12/29/22 08:34 PM
Joined: Nov 2001
Posts: 464
Likes: 1
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 464
Likes: 1
I'm having a problem with my VM transfers. If I set up a DA table to dial 1 to go to ext 127 unscreen transfer, I hear, please hold a moment, I hear the DTMF and it disconnects, if I set up a screened transfer, I hear, please hold a moment, I hear the DTMF the extension does not ring during the transfer yet i goes to the mailbox. I never hear the DTMF dialed by the system during the transfer on any of my other installs. I am using SIP trunks. Any setting I can look at to resolve? Just weird stuff. Thanks

Last edited by teleco; 12/29/22 08:37 PM.
Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Sep 2004
Posts: 4,195
Likes: 2
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,195
Likes: 2
Check your forwarding on x127.

Joined: Nov 2001
Posts: 464
Likes: 1
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 464
Likes: 1
Forwarding is correct. Something is not right with the VM transfer. This is what happens, DA 1, 1 unscreened transfer to x 127, I hear the system dial 127 and it drops me, DA1, 1 screened transfer to x 127, I hear the system dial 127, the extension does not ring but after the no answer time out it goes to the mailbox.

Joined: Sep 2004
Posts: 4,195
Likes: 2
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,195
Likes: 2
I have never heard dialing when do a transfer out of an inmail. I would look at your port config to see if they are auto seizing outside lines.

Joined: Apr 2005
Posts: 2,500
Likes: 2
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2005
Posts: 2,500
Likes: 2
It sure sounds like it trying to do a screen transfer. Did you power cycle the system? If not do so.
What is the software version?


We get old too soon, smart too late

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,287
Posts638,784
Members49,767
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
211,902 Shoretel
188,981 CTX100 install
187,206 1a2 system
Newest Members
A2A Networks, James D., Nadisale, andreww, gohunt
49,766 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 22
teleco 5
dexman 4
dans 3
Who's Online Now
0 members (), 95 guests, and 175 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5