web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Sep 2018
Posts: 17
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2018
Posts: 17
I have a 7200s with 4.95 software that suddenly has changed the admin login password. None of the default passwords will let me in. Can someone send me the instructions to reset/display the current password? One of my distributors sent me instructions for different systems but they only send temp passwords that expire in an hour. Is there a permanent password for each system or are there only temp passwords?

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Jun 2005
Posts: 574
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 574
Password stays the same you put in no such thing as temp passwords system will time out after 60 mins and you log in with same password you last used

Joined: Sep 2018
Posts: 17
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2018
Posts: 17
Actually there is a temp password that can be put in so that the current password is displayed. You use it when you don't know what the current password is from having taken over service on a system that someone else installed or in my case the password has changed for some odd reason. I have had to contact a distributor a couple of times and they have contacted Samsung who has issued a password that is only valid for 1 hour. You login via a specific MMC and input the temp password then scroll through the password section you want to display

Joined: Sep 2001
Posts: 2,330
Likes: 7
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,330
Likes: 7
No,
There is a temporary password (based on time/date) that let's you reset the password to default,It does not display the current password.
And per your post, a password does not " suddenly change itself". Not possible.

Your already have solved your problem with your distributor giving you a valid temporary password to solve the problem.You need to be on site to make it happen

Joined: Sep 2018
Posts: 17
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2018
Posts: 17
When I say the passwords suddenly change by themselves, I mean they mysteriously change. As in neither I nor the IT people within the company that have access have changed the password or they at least won't admit to changing the password and changing/deleting my alternate login/password. But then again the IT guys aren't nearly s familiar with the programming aspect of the system as I am since I do this kind of thing for a living and because I enjoy it.

Joined: Sep 2001
Posts: 2,330
Likes: 7
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,330
Likes: 7
Passwords don't mysteriously change by themselves.Never seen a reported problem with that

Joined: Dec 2007
Posts: 6,800
Likes: 18
Retired Admin
*****
Offline
Retired Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,800
Likes: 18
Originally Posted by pvj
Passwords don't mysteriously change by themselves.Never seen a reported problem with that
The only time I have seen a password mysteriously change by itself was when a User with Admin privledges changed the Admin password thinking they were within their own MB. I contacted Tech Support, obtained the backdoor password and immediately changed the Admin Password back.

Of course this was a different system. But that is the only "password mysteriously change" I have ever heard of.


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby
https://www.facebook.com/Dean-Wilson-Photography-112841337020414

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
Joined: Feb 2011
Posts: 11
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2011
Posts: 11
Send me a P.m. and i wil help you

Joined: Dec 2010
Posts: 681
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 681
Once you do get into the system. Look at the programming logs in DM and see who may have changed the password.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,307
Posts638,895
Members49,771
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
212,994 Shoretel
190,183 CTX100 install
188,353 1a2 system
Newest Members
dcl, Mansour, Dave Simmons, Soulece, Robbks
49,771 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
teleco 6
jsaad 5
dans 5
dexman 4
Who's Online Now
0 members (), 83 guests, and 154 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5