web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#619965 05/17/18 09:14 PM
Joined: Jul 2016
Posts: 38
SPERS Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2016
Posts: 38
I am currently using a very old dell laptop that weighs a ton and am looking for a different route . A friend who is also a Toshiba tech uses a surface pro. He says he has win 10 on it and has no problem with eManger or Sratagy VM program. He is not local so am unable to check his setup out.
Just looking for input on what others are using. I am still using win Xp as everything runs smoothly and have just never upgraded the laptop. Any input is appreciated. Thanks
Shaun

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

SPERS #619967 05/17/18 09:28 PM
Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
Any laptop will work if you are running Windows 10 and have the correct versions of Network eManager and VM Manager software.
I am using a Toshiba Tecra R950 which is a few years old now with Windows 10 without any issues.


Regards
Carl
SPERS #619969 05/17/18 10:34 PM
Joined: Jul 2016
Posts: 38
SPERS Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2016
Posts: 38
Thanks for the input Carlos.The dell I am using is very heavy or maybe I am just getting old.

SPERS #620075 05/21/18 11:28 AM
Joined: Aug 2002
Posts: 4,928
Likes: 1
Administrator
Offline
Administrator
Joined: Aug 2002
Posts: 4,928
Likes: 1
Toshiba has a detailed pdf with all of the needed changes for Network Emanager to run on Win 10. If done correctly it will work if not well not so much.

SPERS #620086 05/21/18 03:09 PM
Joined: Jul 2016
Posts: 38
SPERS Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2016
Posts: 38
Think I am going to stick with the old dell I am currently using as it works.Thanks for the input.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,305
Posts638,893
Members49,771
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
212,888 Shoretel
189,988 CTX100 install
188,108 1a2 system
Newest Members
Mansour, Dave Simmons, Soulece, Robbks, A2A Networks
49,770 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
dexman 6
teleco 6
jsaad 5
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 66 guests, and 36 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5