web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#618145 03/24/18 05:30 AM
Joined: Jul 2011
Posts: 14
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2011
Posts: 14
Hi

We have an OAS card to replace with the same OAS card in our 7200 system.

Is there a particular procedure for doing so or can we switch off and just replace and reboot?

many thanks

KR
B

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Just turn off the system, remove the old card, install the new card in the same slot and turn the system on and you're good to go.

You may need to upgrade the software on the new card to match the old card.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,312
Posts638,910
Members49,773
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,057 Shoretel
190,273 CTX100 install
188,536 1a2 system
Newest Members
lyte, 4thright, dcl, Mansour, Dave Simmons
49,773 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 20
jsaad 6
teleco 5
dans 4
Yoda 3
Who's Online Now
5 members (lyte, 4thright, Carl Navarro, justbill, nonameyet), 212 guests, and 45 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5