web statisticsweb stats Business Phone Systems Tech Talk Forum - VOIP & Cloud Phone Help

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#612912 09/28/17 09:16 AM
Joined: Jun 2004
Posts: 310
mfecko Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2004
Posts: 310
We have an old STS installed that suddenly stopped outdialing when a msg is left in that particular mailbox.

We see it try to grab line one, but drops it immediately
We've tried manipulating the settings for outdial with no success

Any thoughts would be appeciated

Thanks

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Oct 2004
Posts: 1,489
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Oct 2004
Posts: 1,489
Do the VM ports have access to the line groups?

Entering An Outcall (pager) Number You must enter a telephone number so that the system will be able to automatically inform you of new messages via the Outcall Notification feature.

1. From the Mailbox User Main Menu, press [3] to access Mailbox Options. 2. Press [3] for Outcall Notification.
3. Press [4] to select the Outcall Number option.
4. Enter the Outcall telephone number - up to 18 digits ([*] = pause) and end it with a # (pound on dial pad)
5. Either press [1] to review, [2] to change, or [3] to delete the Outcall telephone number.
6. Press * (star) to go back and make sure system says that Outcall Notification is Activated
7. Hang-up

Note: The procedure in Step 4 to enter your number is as follows (this is the “tricky” part):

Enter the pager number (no “9” or other “access code” is required) then add 4 or 5 “pauses” (use the star key on the dial pad for a pause) then enter your mailbox number.

Joined: Jun 2004
Posts: 310
mfecko Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2004
Posts: 310
OOBIE

Trunk group access was wrong ( was group 2 access, should have been group 1 access )
LCR was on ( I turned off )
Pauses before number and a bunch of pauses after number fixed it
Doc had gotten a new iPhone, took longer to ring in.
.
Thanks for the help.

Joined: Oct 2004
Posts: 1,489
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Oct 2004
Posts: 1,489
Originally Posted by mfecko
OOBIE

Trunk group access was wrong ( was group 2 access, should have been group 1 access )
LCR was on ( I turned off )
Pauses before number and a bunch of pauses after number fixed it
Doc had gotten a new iPhone, took longer to ring in.
.
Thanks for the help.
aok


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,237
Posts638,571
Members49,754
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
210,622 Shoretel
187,165 CTX100 install
186,145 1a2 system
Newest Members
TaniyahCobb, TDKs79, Buttinset, Housetech, MeganH
49,754 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 13
Yoda 9
dexman 4
Who's Online Now
1 members (rbngan), 52 guests, and 30 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5