web statisticsweb stats Business Phone Systems Tech Talk Forum - VOIP & Cloud Phone Help

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#611855 08/09/17 08:04 AM
Joined: May 2008
Posts: 86
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2008
Posts: 86
Hi

I have a problem with Officeserv Manager program showing a black background with black text once you open a database or connect direct to a system.
I can change it with The Windows Display option within the Manager program to white background and all is ok.... until....
I was downloaded the OS500 patch v 3.85 but when I open the program it comes up all black again but this time no Display option in the Windows tab drop down list.
All other programs (100P, 100, 7200) offer the display change.
Is there anywhere I can revert back to an older version? I can't find anything online apart from 3.75 and onwards which don't offer it

Can anyone help??

.https://sundance-communications.com/forum/images/icons/default/cry.gif


Mike
Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Sep 2001
Posts: 2,325
Likes: 7
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,325
Likes: 7
The OSM program is different based upon what software the system is running. I may have some older versions do you know what software you have?

I am guessing you may be in the UK not sure if the software is compatible or not.

Last edited by pvj; 08/09/17 08:49 AM.
Joined: May 2008
Posts: 86
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2008
Posts: 86
Thanks for the reply PVJ!
the system software is L1.17 (very old!) but I don't know what patch I would need. Anything pre-2007 (v3.8 etc)
And yes, I am in the UK but worth a try if you can send a link ([email protected]) if that helps.
Many thanks in advance


Mike
Joined: Sep 2001
Posts: 2,325
Likes: 7
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,325
Likes: 7
Message sent

Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
This issue usually occurs when you've installed it in a user account by entering the admin password during install.
There are a heap of permissions for both files and registry keys you need to change.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,229
Posts638,535
Members49,751
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
210,331 Shoretel
186,919 CTX100 install
186,039 1a2 system
Newest Members
Housetech, MeganH, daob_sa, On Hold Concepts, TS Comm
49,751 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Yoda 7
Toner 7
dexman 5
Who's Online Now
0 members (), 70 guests, and 31 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5