web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Oct 2016
Posts: 1
Terrie Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2016
Posts: 1
Can anyone help me? Re: programming my Vodavi 3015-71 30 button Executive Key phone. I am trying to switch out an Infinite to Vodavi. I have read the manual and found nothing. Could someone please help?
I guess I should clarify that I have programmed our stations and am able to page, yet when I press lines 1 through 5, I hear the paging sound. I've been online most of the afternoon researching and am now officially at my wits end!! TGIF!
ANY information would truly be appreciated.

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
You need to provide us with the infinite system number. The buttons don't always default to match the labels on the phones as you have found out. Also Co line key programming is an admin function not a user function unless that option has been turned on in flash 50/51 programming.

Last edited by Derrick; 10/14/16 05:30 PM.

www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
Joined: Jan 2005
Posts: 15,378
Likes: 13
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,378
Likes: 13
True. Saying Vodavi and infinite are like saying Ford and Chevy. There are dozens and dozens of models of phones and systems under those brand names. Details are the key. Perhaps dialing 605 from any working display phone will give us some direction as to which system you have. Let us know what shows on the display when this code is dialed and maybe we can go from there.


Ed Vaughn, MBSWWYPBX

Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,288
Posts638,794
Members49,767
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
212,349 Shoretel
188,998 CTX100 install
187,390 1a2 system
Newest Members
Robbks, A2A Networks, James D., Nadisale, andreww
49,767 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 23
teleco 7
dexman 5
dans 4
Who's Online Now
0 members (), 143 guests, and 415 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5