web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#604691 10/11/16 04:21 PM
Joined: Nov 2013
Posts: 65
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2013
Posts: 65
I just bought a “Refurbished” UM8000 or CD-VM00 card for an SV8300. When I plug the card in to the chassis and power it on after it has been installed, the 2U chassis with the cards fails to start. The power light blinks and you can hear it attempting to turn on, but shuts off. It repeats this process over and over. It is like the system is failing a POST. When the card is removed the system starts as normal without issues. Sound like a bad card?

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Sep 2004
Posts: 4,199
Likes: 2
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,199
Likes: 2
First thing is to check the power usage on that shelf. If this is a direct replacement perhaps your power supply is failing or the slot is bad? Do you have another cabinet to try the card perhaps it's bad?

Joined: Nov 2013
Posts: 65
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2013
Posts: 65
The card is an addition to the system as before it did not have in skin VM. Unfortunately I do not have any other units to try the card. I only have the CPU chassis and one 2U line/trunk chassis. That chassis only has 2 16DLCA and 1 8LCA card. I tried installing the VM card in the other 3 free slots but it had the same power issue on all. I do have a spare 4LCA card that I plugged in the other slots and the system started and ran as normal. No other signs of power issues.

Does a faulty card prevent a system for powering on? Perhaps it is the VM card that is bad?

Joined: Sep 2004
Posts: 4,199
Likes: 2
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,199
Likes: 2
I would say it's a bad card.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,330
Posts639,004
Members49,783
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,474 Shoretel
190,769 CTX100 install
189,237 1a2 system
Newest Members
AVO-IT, wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy
49,782 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Rupert 10
Toner 9
tim10 8
lyte 4
whoami 3
Who's Online Now
2 members (erniejoey, Toner), 90 guests, and 25 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5