web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#602137 07/07/16 03:30 PM
Joined: Apr 2016
Posts: 24
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2016
Posts: 24
Hi guys,
I got CIX100 with MIPU16 installed. successfully added 2 IP5631 ip phones, when add 3rd and 4th exactly same phones, the phones keep saying registering to server E13, and get stuck. I have 4 ip end point licenses. wondering what could have gone wrong?

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
Is the MIPU card being used for anything else like SIP trunks or IPQSIG?

Go to IP Telephony then L/M/G IPU Configuration click on the slot number on the right hand side and see what FB9 Available IPU/IPH IP Ports is displaying (greyed out box under the firmware box)


Regards
Carl
Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
Can't register IPT E13

Check CIX applies Terminal Authentication feature, or, IP address filtering. Verify Prog 150 FK2 and Prog 250 FK5, FK6 for
Terminal Authentication. Verify Prog 250 FK2, FK3 for IP address filtering.”

1. Terminal Authentication feature was applied but Station MAC address was different from that programmed in CIX.

2. IP address filtering was applied but Station IP address was different from that programmed in CIX.”


Regards
Carl
Joined: Apr 2016
Posts: 24
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2016
Posts: 24
Available ports: 11

looks like it's enough?

Joined: Apr 2016
Posts: 24
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2016
Posts: 24
can someone explain how to check E13?

Joined: Jun 2005
Posts: 2,711
Likes: 7
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 2,711
Likes: 7
I believe Carlos already did in his second post. You probably have terminal authentication enabled.

Joined: Apr 2016
Posts: 24
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2016
Posts: 24
Hi David, how do i find Prog 150 FK2 ? emanager doesn't seem to have that labled.

Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
IP Telephony/System IP Data is P150
Feature Key 02 is the Terminal Authentication option


Regards
Carl
Joined: Apr 2016
Posts: 24
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2016
Posts: 24
Thank you Carl, and David. I figured it out, it's my router's dhcp problem, disabled it, and all working fine.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,331
Posts639,009
Members49,783
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,480 Shoretel
190,772 CTX100 install
189,240 1a2 system
Newest Members
AVO-IT, wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy
49,782 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Rupert 10
Toner 9
tim10 8
Yoda 5
lyte 4
whoami 3
Who's Online Now
0 members (), 121 guests, and 24 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5