web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#599777 04/11/16 04:22 PM
Joined: Mar 2010
Posts: 3
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2010
Posts: 3
Can any one help connect the 2 systems using sip trunks

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Mar 2007
Posts: 77
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2007
Posts: 77
I have done it, 7400 v4.60b we got 6 sip licenses, put the remote system Ip in the Sip server registra address and outbound proxy and last thing was enable Sip Peering. Its been working for over 3 years, have not had a problem with it yet.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,315
Posts638,924
Members49,775
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,117 Shoretel
190,320 CTX100 install
188,696 1a2 system
Newest Members
Kahm310, PeterG, lyte, 4thright, dcl
49,775 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
jsaad 4
dans 4
teleco 3
Who's Online Now
0 members (), 110 guests, and 48 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5