web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Aug 2015
Posts: 42
Eric B. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2015
Posts: 42
One of our DKT3020's is having some weirdness with the feature buttons.

I programmed it exactly the same as our other DKT3020s, but only the bottom left 7 feature buttons perform as expected. The rest don't accept any assignments.

For example, the top left button (position 10) is set to DND. Pushing this button does nothing -- the handset emits beep, but it does not change to DND.

If I assign DND to one of the first 7 buttons, not only does it work, but the other DND button lights up.

What am I doing wrong? Program 204-03 is set to 20 for the keystrip button quantity. I've done this before and never had a problem. I feel like I'm missing something pretty obvious.

Thanks.

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Dec 2009
Posts: 75
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2009
Posts: 75
What is the version of the system?


MarcO Qc
Resotel
Technical Director
Quebec, Qc
[email protected]
Joined: Aug 2015
Posts: 42
Eric B. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2015
Posts: 42
Equipment Type: CIX670 : B--U
Equipment Version: AR2.21 MH116.00

Sorry about that. I thought I had it in my signature.

Joined: Jun 2005
Posts: 2,706
Likes: 7
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 2,706
Likes: 7
If it was me, I'd double check the button settings from the phone.

Log into User Programming mode by entering #9876
Press the HOLD key to go to Key Assign Mode
Press that top button. Does it say DND or 000 Not programmed?
I believe the code 180 is for DND. Enter 180 and press the same key.


Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jan 2010
Posts: 937
Likes: 2
delete the extension and re-create it again with the same equipment number.
The default settings will be OK to re-test as it will be set to a 20 key handset by default


Regards
Carl
Joined: Aug 2015
Posts: 42
Eric B. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2015
Posts: 42
Well that was easy. smile

Thanks for your help.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,288
Posts638,794
Members49,767
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
212,351 Shoretel
189,001 CTX100 install
187,391 1a2 system
Newest Members
Robbks, A2A Networks, James D., Nadisale, andreww
49,767 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 23
teleco 7
dexman 5
dans 4
Who's Online Now
0 members (), 131 guests, and 404 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5