web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2010
Posts: 18
Jack M Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 18
For CCR1 have 4, 7 and * set to extension 100. If caller enters 4 get message "You have entered too few digits, Enter the extension number of the party you are calling". If caller enters 7 or * call goes to station 100. Reinitialized VM and entered all the data, still have the problem. All other CCR1 selections work fine, only 4 has a problem. Any suggestions much appreciated. Thanks.

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
Wasn't "4" the default "Dial-By-Name" digit? Might check for that under "PBX Integration".

Joined: Nov 2010
Posts: 18
Jack M Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 18
The programming manual shows Dial By Name Digit: 4
Since I reinitialized the VM it is probably set to this.
How can I disable Dial by Name?
We are using 1 through 0 on the CCR. Can this be set to * or # and First Digit Permission on the CCR set to N?
It seems to me that the Dial by Name Digit would need to be set to something that is not used on any CCR if there is no disable parameter. Thanks for your help!!!


Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
Find the digit "4" under PBX Integration. Press F4 to delete it. (Going from memory here, so I could be wrong.)

Joined: Nov 2010
Posts: 18
Jack M Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 18
F4 on the PBX Integration page deleted the 4 in the Dial by Name Digit field and the CCR now works as programmed.

Thanks for your timely expert help!!!


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,305
Posts638,893
Members49,771
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
212,883 Shoretel
189,988 CTX100 install
188,107 1a2 system
Newest Members
Mansour, Dave Simmons, Soulece, Robbks, A2A Networks
49,770 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
teleco 6
dexman 6
jsaad 5
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 67 guests, and 34 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5