web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
#99911 07/07/11 10:44 AM
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
We changed out some hardware on our IP Office and now the telephone does not display the name or ext number and an internal call does not display name or ext number, I am sure it is something simple I guess I'm just too simple to figure it out or my day has just been too long.

Avaya IP Office Help & Support Website
IP Office Help

Avaya IP Office Help & Support Website


FAQs, documentation, videos, updates, and support for the Avaya IP Office business phone system!
Everything you need to know about installing, upgrading, and troubleshooting IP 500v2 and IPO Server Edition systems.

#99912 07/07/11 10:48 AM
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
You can go into the display settings of the phone to turn this back on.


Avaya SMB Authorized Business Partner. ACIS/APSS
ESI Certified Reseller/Installer
www.regal-comm.com
#99913 07/07/11 11:37 AM
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
Not seeing that on the phones. We found that phones that are plugged into a digital 30 are the ones affected. Any ideas?

#99914 07/07/11 01:21 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
What model phones are you using?


Avaya SMB Authorized Business Partner. ACIS/APSS
ESI Certified Reseller/Installer
www.regal-comm.com
#99915 07/07/11 02:16 PM
Joined: Jul 2001
Posts: 3,346
Likes: 10
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Offline
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,346
Likes: 10
If you are using the 1400/1600 series, try this:

1400 Phones – Do these steps on initial installation

· FEATURES
· [Up Arrow] 3 Times
· SELECT (Call Settings)
· [Up Arrow] 3 Times
· ON (Show Waiting Call)
· BACK
· [Up Arrow]
· SELECT (Phone User)
· [Up Arrow]
· SELECT (Phone Screen Settings)
· [Up Arrow]
· CHANGE (Display Name ON)
· DONE

· “A” Menu
· [Down Arrow]
· SELECT (Call Settings)
· ON/OFF (Visual Alerting On)
· DONE
· EXIT

#99916 07/19/11 07:35 PM
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
Moderator-Avaya, Nortel
Offline
Moderator-Avaya, Nortel
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
do these settings have to be done from the phone? Can they be done from Manager? Copied from phone to phone?


Z-man
Avaya SME Authorized Partner
www.omniofficetech.com
#99917 07/19/11 07:38 PM
Joined: Jul 2001
Posts: 3,346
Likes: 10
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Offline
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,346
Likes: 10
Unfortunately, it needs to be done from the phone, and it you make a new User for the Extension port, you have to do it all over again. The settings do stick through power up and down, however.

#99918 07/19/11 08:02 PM
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
Moderator-Avaya, Nortel
Offline
Moderator-Avaya, Nortel
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
The name display doesn't seem to stick through power up and down.. am I missing a setting?

and what does the G mean in the upper left of the display, with the arrow under it..


Z-man
Avaya SME Authorized Partner
www.omniofficetech.com
#99919 07/19/11 11:48 PM
Joined: Nov 2005
Posts: 828
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2005
Posts: 828
In initial post you mentioned that you've changed out hardware. Did you swap out the control? If so, did you upgrade all of the expansion modules to match the control software level?
Mike

#99920 07/20/11 12:23 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
Moderator-Avaya, Nortel
Offline
Moderator-Avaya, Nortel
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
Mike,

its all brand new out of the box 500v2 hardware. How do I know if any software upgrades need to be done?


Z-man
Avaya SME Authorized Partner
www.omniofficetech.com
Page 1 of 2 1 2

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,992
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,455 Shoretel
190,738 CTX100 install
189,212 1a2 system
Newest Members
wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy, Kahm310
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
dexman 3
Who's Online Now
1 members (Toner), 115 guests, and 101 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5