web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: May 2009
Posts: 1,198
DND ON Offline OP
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: May 2009
Posts: 1,198
I’ve got an unusual problem with an Eclipse v10.001. We’ve had to replace 5 Professional keysets on the same port because the LCD display stops working. The keyset works okay, but no display. We swapped out the DKSC-16+ and still lost a display.

We replaced the Professional keyset with an 8560, and it’s been okay for a couple of weeks. Mitel tech support says they have no clue, and nothing shows on the error logs.


Anyone have any suggestions?

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: May 2005
Posts: 526
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 526
When you get the phone back to the shop is the display still dead or will it work again? I suspect this is different exts not just one ext on the system? To blow the display totally out I would think voltage of some type to some phone on the same card. If it's the same phone every time I would run a new cable unless it's a girl wearing nylons shocking the phone.

Joined: May 2009
Posts: 1,198
DND ON Offline OP
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: May 2009
Posts: 1,198
It's the same extension every time, and the display doesn't come back when plugged into a different port, or on the test bench. The phone appears to be permanently damaged.

One of the techs thought about a possible firmware issue. Nothing in the system has changed, and there are other Professional keysets in use, so that doesn’t make sense.

I hadn't thought about static electricity. I was considering a new cable or moving the DKSC-16+ to a different slot, to explore a backplane issue. But the fact that the 8560 seems to be okay has me puzzled.


Moderated by  Stix1 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,990
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,432 Shoretel
190,702 CTX100 install
189,193 1a2 system
Newest Members
wierderal, dante2, Rupert, igor11176, hamishegg
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
dexman 3
Who's Online Now
0 members (), 117 guests, and 29 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5