web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#613837 11/02/17 04:08 PM
Joined: Dec 2001
Posts: 352
A6 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2001
Posts: 352
I have a NorStar Door Box that was working at a front door. Then one day, they could hear the phone ring but no voice path. Then a week later nothing. No door acknowledgement or ringing to secretary station. I came in and punched down all the connections and the door box now makes an acknowledgement tone when pressed, but does not ring the secretary station. Everything looks fine. Wire paths are in place and cross connected solid now. Is it possible it lost programming because it may have went offline or got disconnected? All the phones on the system are still in use, proper buttons and extension numbers on them. Make and receive calls.

Its just the NorStar door phone not working. I have another Norstar door box I swapped and doing the same thing. Am I overlooking something? Or do I need to get into CONFIG programming and stumble my way through the ringing programming.

I'm not a Nortel guy. But if it was Vertical or Vodavi or Lucent, I wouldn't be needing to ask the gurus.

Eric


Tip and ring, the work of the devil!
Nortel Phone System Service
VoIP Demo

Nortel Phone System Service in Canada


Do you need a Nortel Phone System technician or specific Nortel parts?
Atcom to the rescue! Our telephone techs have qualified experience servicing and troubleshooting Nortel CICS, MICS, & BCM telephone systems.
Service in Canada from sea to sea.

A6 #613840 11/02/17 04:46 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 8,732
Likes: 2
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Offline
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 8,732
Likes: 2
Yes, check the programming.


Scientists say that the universe is made up of Protons, Neutron & Electrons. They forgot "Morons".
Dave. (CTUB) Canadian Techs Use Bix!
A6 #613861 11/03/17 07:32 AM
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Actually you should check the Door phone programming first via Feature 9*4.

Search for the guide if need it is only a few pages but it will also have the required programming via the phone system under it's DN (Line Access & Capabilities) which you can check if still an issue.


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada





Moderated by  MooreTel 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,333
Posts639,024
Members49,785
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,512 Shoretel
190,827 CTX100 install
189,277 1a2 system
Newest Members
Micheal C, etel, AVO-IT, wierderal, Rupert
49,784 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Rupert 10
tim10 9
Toner 7
Yoda 6
dexman 5
Who's Online Now
0 members (), 150 guests, and 91 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5