web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#575170 07/31/14 09:48 PM
Joined: Apr 2009
Posts: 440
Gary S. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2009
Posts: 440
Service call today, line shorted at the rj31x, no big deal. But i noticed the 2 slot, carrier had no processor just 2 modules. Did not know a system would work without a processor ?? Can someone educate me on this? Tried to change time and date at x11, error tone.
Thanks Gary s


Gary Stevens
Avaya IP Office Help & Support Website
IP Office Help

Avaya IP Office Help & Support Website


FAQs, documentation, videos, updates, and support for the Avaya IP Office business phone system!
Everything you need to know about installing, upgrading, and troubleshooting IP 500v2 and IPO Server Edition systems.

Gary S. #575171 07/31/14 09:59 PM
Joined: Jan 2004
Posts: 6,648
RIP Moderator-Nisuko-Tie, General
*****
Offline
RIP Moderator-Nisuko-Tie, General
*****
Joined: Jan 2004
Posts: 6,648
If it was a partner then one module was the processor . I assume it was a ACS which is a processor with CO and station ports built in.
With the ext 11 error it may have been a partner I know there was limited programing on them in a two slot carrier

Last edited by skip555; 07/31/14 10:02 PM.

Skip
------------------------------------

Serving SW and West central Fl since 1984
Gary S. #575172 07/31/14 10:14 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 4,991
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2004
Posts: 4,991
There once was a partner 206 that was also a processor I think it was release 3 or 4.
Or an acs as Skip said .
The older ones bracket had 2 connectors the same length.
The acs brcket has one long and one short connector
So if you change to an ACs you will need a new 2 slot bracket or 5 slot cabinet. the old partner Im not so sure you could
program from 10 and 11

Last edited by KENB; 07/31/14 10:18 PM.
Gary S. #575173 07/31/14 10:52 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 4,991
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2004
Posts: 4,991
I found an old book and there was no 10/11 programming until the partner plus.
you can only program on x10 if its not an ACS.

Last edited by KENB; 07/31/14 10:54 PM.
Gary S. #575174 07/31/14 10:55 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 12,344
Likes: 3
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Feb 2005
Posts: 12,344
Likes: 3
Sounds like a Baby Partner, a 206 mod (NOT an 206E or EC) in slot 1? The 206 was the first Partner and was a processor. Apparently yours is later than R1 since R1 didn't support display phones. But if memory serves if you have the date and time #101, 102 and 103 should be there. Are you sure extension 11 is really extension 11? Try 10.

-Hal

Gary S. #575195 08/01/14 12:04 PM
Joined: Apr 2009
Posts: 440
Gary S. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2009
Posts: 440
Thanks guys. The system is not a ACS. The first card is a 2x6 r4,the second card is a 2x6 r2. The 18 B lcd i tried to prog time and date did show it as ext 11. Was in a hurry did not look for ext 10.

Thanks again Gary S.


Gary Stevens

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,314
Posts638,919
Members49,775
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,070 Shoretel
190,283 CTX100 install
188,553 1a2 system
Newest Members
PeterG, lyte, 4thright, dcl, Mansour
49,774 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 19
jsaad 5
teleco 4
dans 4
Who's Online Now
1 members (4thright), 122 guests, and 25 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5