web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Apr 2009
Posts: 194
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2009
Posts: 194
I put in feature codes 1-8, but now want to delete Feature code 8.
How do I return feature button to "blank" on the display?
Thank you all!!


Telesystems technician
Avaya IP Office Help & Support Website
IP Office Help

Avaya IP Office Help & Support Website


FAQs, documentation, videos, updates, and support for the Avaya IP Office business phone system!
Everything you need to know about installing, upgrading, and troubleshooting IP 500v2 and IPO Server Edition systems.

Joined: May 2004
Posts: 1,667
Likes: 4
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,667
Likes: 4
Go into programming and if i remember correctly, press the Mic/hfai button... that should delete it.

Joined: Dec 2005
Posts: 9,172
Likes: 8
Spam Hunter
*****
Offline
Spam Hunter
*****
Joined: Dec 2005
Posts: 9,172
Likes: 8
That's right. smile
TTT answered the question that was posted elsewhere.


I Love FEATURE 00

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,333
Posts639,024
Members49,785
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,512 Shoretel
190,827 CTX100 install
189,277 1a2 system
Newest Members
Micheal C, etel, AVO-IT, wierderal, Rupert
49,784 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Rupert 10
tim10 9
Toner 7
Yoda 6
dexman 5
Who's Online Now
0 members (), 128 guests, and 99 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5