web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: May 2001
Posts: 175
fldiver Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2001
Posts: 175
Ok Ive been battling this PROTEGEVoice SVP-4 system and I think I know where the problem is. I am trying to add a mailbox and am connected to the mad mail using Procomm as the Protege manual recommends however when I attempt to define the mailbox type by depressing the "ALT" key and the letter "Y" the "SD" light on Procomms RS232 indicator the "SD" (send data) light never blinks, therefore I am unable to assign the mailbox type. Has anyone seen this issue and or does anyone know the fix to my problem? I really appreciate any and all input if anyone has any ideas or suggestions. Thanks fellas

FLdiver

Joined: Dec 2007
Posts: 6,800
Likes: 18
Retired Admin
*****
Offline
Retired Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,800
Likes: 18
You're making it too hard. (or the manual is laugh )

Here is the easiest way:
  • In Mailbox Administration press [F3] Clear Screen.
  • When the options Clear Screen.......? (y/n) enter Y
  • Now you will have blank form.
  • Enter the number of the mailbox you wish to create and press ENTER.
  • The screen will stste Information Not Found..[F1] For Closest. _____| To Continue
  • Press the Enter key and you will now have created the new mail box.

Remember to press [F5]Save when you are done. You can write down all the settings from an existing mailbox of the same type for ease of data entry.


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby
https://www.facebook.com/Dean-Wilson-Photography-112841337020414

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
Joined: May 2001
Posts: 175
fldiver Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2001
Posts: 175
that does not work if you do not put in a mailbox type when you hit F5 to save you get an error mailbox type. I have found that to choose a type you have to hit "ALT"Y but procomm never sends that data Im stuck


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,307
Posts638,895
Members49,771
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
212,994 Shoretel
190,184 CTX100 install
188,353 1a2 system
Newest Members
dcl, Mansour, Dave Simmons, Soulece, Robbks
49,771 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
teleco 6
jsaad 5
dans 5
dexman 4
Who's Online Now
0 members (), 85 guests, and 164 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5