web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#152089 10/05/04 08:25 AM
Joined: Oct 2004
Posts: 3
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2004
Posts: 3
I have programmed the speed dials for the phone system but I am unable to use them from T7453 phone. I have enabled this option on the phone but no luck.

Any help would be appreciated.

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

#152090 10/05/04 08:51 AM
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
Are you referring to system speed dials or station speed dials?
for system speed dial, press intercom, autodial, and the 3 digit code for where that speed dial is stored.
did you put a "9" in front of the number when you stored it?
If it's station speed dial press intercom, 3 *
and 1-9

#152091 10/05/04 09:04 AM
Joined: Oct 2004
Posts: 3
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2004
Posts: 3
Thank you. That work!

I did not realize that you needed to hit the intercom button. I looked in all of the manuals and I did not see it. All of the manuals do not reference T7453 phones.

Quote
<font face="Verdana, Arial" size="2">Originally posted by MrGemini:
Are you referring to system speed dials or station speed dials?
for system speed dial, press intercom, autodial, and the 3 digit code for where that speed dial is stored.
did you put a "9" in front of the number when you stored it?
If it's station speed dial press intercom, 3 *
and 1-9
</font>

#152092 10/05/04 05:58 PM
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
to use dial by name for speed
with display showing ring and BGM press shift key once, leave in that display mode, with phone idle turn the round dial 1 or more clicks, this brings up the SD list by name, turn the dial to the name you want then press the Call soft key or Speaker.
To jump to the K listings press the 5 key twice, then scroll to listing etc.


Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,305
Posts638,893
Members49,771
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
212,888 Shoretel
189,988 CTX100 install
188,108 1a2 system
Newest Members
Mansour, Dave Simmons, Soulece, Robbks, A2A Networks
49,770 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
teleco 6
dexman 6
jsaad 5
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 76 guests, and 27 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5