web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#643878 12/08/22 06:06 PM
Joined: Aug 2011
Posts: 345
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2011
Posts: 345
Ok, this is a bit off but wondering if someone has seen this before.

I have a 7400 4.98 svmi20i
The email gateway, about once a day, though not at a consistent time produces this error"

WARNING - SMTP '.' command failed. Server (]server address redacted) Response '550 5.7.1 Invalid sender address. ([email protected])

I have a mailbox that the day before sends a voicemail fine, and the day after, also sends a voicemail without error. Same mailbox. No change in settings.
Consistent SMTP info in sys params, mclass and the email gateway for the mailbox itself.

I cannot for the life of me find "[email protected]" in any field anywhere.

It is not always the same mailbox that gets the error.

The client has a smtp relay going so it is on port 25 with no username or password required or used.

Help me hive mind, you're my only hope.

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Bushmills #643880 12/08/22 06:40 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
That's a bug is some sort. What version svmi sw are you running?
Didn't do many svmi20i with email gateway.

Bushmills #643881 12/08/22 06:56 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 1,797
Likes: 10
Moderator-Iwatsu
*****
Offline
Moderator-Iwatsu
*****
Joined: Aug 2006
Posts: 1,797
Likes: 10
Check the System Parameters > Email Gateway.tab. IIRC, that may have been a default address for sending alert messages to an admin or back to tech support at one time.


Sometimes the thoughts in my head get so bored, they go for a stroll through my mouth. This is rarely a good thing.
Bushmills #643979 12/22/22 07:59 PM
Joined: Aug 2011
Posts: 345
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2011
Posts: 345
@nameless it's running 6.03 Could bump it up to the last 6.09 and see if it clears.

@JBean that was my first thought. Should be where the settings for how system alarm emails get sent. No dice though. Checked the system alarm email address too and it's not there. Different ones.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,314
Posts638,919
Members49,775
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,069 Shoretel
190,283 CTX100 install
188,553 1a2 system
Newest Members
PeterG, lyte, 4thright, dcl, Mansour
49,774 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 19
jsaad 5
teleco 4
dans 4
Who's Online Now
0 members (), 128 guests, and 27 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5