web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: May 2004
Posts: 336
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 336
Hi all,

I went out to a new SX50 customer, they lost the ability to dial 9, they just get reorder, I went into Trunk group programming and the 9 was in there, so I deleted it and tried to re enter and it gave me Error that directory number already exists.

I deleted 8 from Trunk group 2 and moved 8 to Trunk group 1 and they can dial fine using 8 but it won't accept 9.

Any ideas?

Thanks,

Mark

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Aug 2009
Posts: 1,116
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2009
Posts: 1,116
Are they using ACD ?


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,993
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,455 Shoretel
190,739 CTX100 install
189,212 1a2 system
Newest Members
wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy, Kahm310
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
dexman 3
Who's Online Now
2 members (Professor Shadow, mtncomm1), 131 guests, and 31 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5