web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#638782 10/28/20 03:30 PM
Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
I just converted a customer from POTS to Intermedia SIP. The customer complaining about dialing numbers 1st time getting a busy and next time going thru, happening on all sets. I've heard it and it is a busy not an error tone. Checked with Intermedia and all they see is the call that went thru. Any setting I can look at ? Thanks

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Sep 2004
Posts: 4,199
Likes: 2
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,199
Likes: 2
Wireshark time.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,331
Posts639,009
Members49,783
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,480 Shoretel
190,772 CTX100 install
189,240 1a2 system
Newest Members
AVO-IT, wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy
49,782 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Rupert 10
Toner 9
tim10 8
Yoda 5
lyte 4
whoami 3
Who's Online Now
0 members (), 88 guests, and 23 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5