web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Apr 2017
Posts: 10
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2017
Posts: 10
Customer wants to add one of these conference phones. A Polycom Trio C60 or Trio 8800. Has anyone successfully registered this on an SCM Compact or Express? Did it have any limitations?


thank you,
Jerry

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
I was told that the polycom conference phones work on the SCM and you can use the conference button on them, unlike the OS7000 where you had to manually create the conference.

You will need a 3rd party sip phone license on the SCM in order to register the phone.

I never tried Polycom's on SCM, got them working on the OS7000 though, but different models (IP5000, IP6000, IP7000)

Joined: Apr 2017
Posts: 10
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2017
Posts: 10
Thank you nameless. Well the customer decided to go with a Polycom IP 6000 model conference phone. I have two of them and I do have the 3rd party sip licenses for them. About three years ago I setup an IP 5000 model on an SCM Compact, but it required assistance from Samsung or my distributor to help configure it correctly. Fast forward to now and I cannot remember what they did specifically and those resources are just non existent. Samsung support is terrible and C2M no longer has a knowledgeable tech for the SCM Compact. I used the integration notes provided by samsung for the Officeserv. They posted it on the SCM Compact knowledgebase, but its not an accurate guide for this system. I know for one the address must be the scm compact domain for it to work.

Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
I have a screen shot for a polycom on scmc if you still need it.
I could probably get the system side, though iirc there isn't much to-do on 3rd party sip extensions on the system side.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,280
Posts638,745
Members49,764
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
211,421 Shoretel
188,188 CTX100 install
187,027 1a2 system
Newest Members
Nadisale, andreww, gohunt, Darrick, telecopippo
49,764 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 16
teleco 4
jc2it 4
dexman 4
Who's Online Now
0 members (), 122 guests, and 101 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5