web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#633049 09/30/19 12:29 PM
Joined: Apr 2009
Posts: 440
Gary S. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2009
Posts: 440
On site this am. The "I hold" device is bleeding over to the 24v paging horns at a low volune. The i hold puts caller on hold after 4 rings with music and message, then gives a
announcement call holding on line x. You can faintly here mucic and dtmf over the horns. the ksu was replace about 2 years ago. Another mom and pop business that
would rather repair then replace..Thanks for any help!
Gary S.


Gary Stevens
Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Gary S. #633177 10/07/19 09:19 PM
Joined: Feb 2009
Posts: 3,136
Moderator-Vodavi, Vertical, XBlue
*****
Offline
Moderator-Vodavi, Vertical, XBlue
*****
Joined: Feb 2009
Posts: 3,136
When a system has MOH turned on but without a source such as your I-Hold, it is sometimes possible for audio to bleed over from other sources. But since that is not your case and if you can't go the replacement route, the best thing I can think of is to turn the volume down as low as possible on the I-Hold and hope for the best. The only other thought is get some ferrite cores and wrap the CO cross-connect through them 5-7X. Ferrite cores came with their older systems for use on the CO line cords but we never used them unless we had RF interference.


- Dave S. -

You can never appease your ideologue opponents.

MnDave #633185 10/08/19 09:20 AM
Joined: Apr 2009
Posts: 440
Gary S. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2009
Posts: 440
Dave. Thanks for your reply. I was thinking also about a bleed over but this i hold was put in Aug 2018 and just started with this trouble a few weeks ago ??
Thanks gary S.


Gary Stevens
Gary S. #633222 10/11/19 12:29 AM
Joined: Feb 2009
Posts: 3,136
Moderator-Vodavi, Vertical, XBlue
*****
Offline
Moderator-Vodavi, Vertical, XBlue
*****
Joined: Feb 2009
Posts: 3,136
Gary. Since you have the ihold that auto answers, that means you are not using the KSU MOH input. So make sure that MOH is disabled in Flash 05 Button 12. I really don't know how the RF is getting into the Page port, but this is something that you can check off the list. Also check the line voltage and the loop current coming out of the ihold. If it is running too hot weird stuff can happen.


- Dave S. -

You can never appease your ideologue opponents.


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,305
Posts638,893
Members49,771
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
212,886 Shoretel
189,988 CTX100 install
188,107 1a2 system
Newest Members
Mansour, Dave Simmons, Soulece, Robbks, A2A Networks
49,770 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
teleco 6
dexman 6
jsaad 5
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 60 guests, and 45 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5