web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#613847 11/02/17 08:19 PM
Joined: Nov 2006
Posts: 186
juno Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 186
I had a customer power down there old Adix lost the program I up loaded my back up.
all stations and trunks working and vmail.
I can only dial on INT. numbers 123 and 5 all other # on dial pad do not work.
bad CPU ? software 6.02
Jim

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

juno #613849 11/02/17 09:31 PM
Joined: May 2002
Posts: 4,302
Likes: 7
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Offline
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,302
Likes: 7
On all phones?

juno #613851 11/02/17 10:13 PM
Joined: Nov 2006
Posts: 186
juno Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 186
Yes all phones 50 single line in classrooms no 67890


Moderated by  JBean3329 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,312
Posts638,910
Members49,773
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,057 Shoretel
190,273 CTX100 install
188,536 1a2 system
Newest Members
4thright, dcl, Mansour, Dave Simmons, Soulece
49,772 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 20
jsaad 6
teleco 5
dans 4
Who's Online Now
1 members (lyte), 232 guests, and 51 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5