web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2003
Posts: 480
cctech Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2003
Posts: 480
Hello all: I would like to know if you can get caller id on the Electra professional Level 1. Customer says that they had it before. I checked the manual but couldn't find any reference to Caller ID. It has a COI C(4) 10 KTU installed. Thanks for any help

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Oct 2008
Posts: 298
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2008
Posts: 298
I have never seen caller ID on the Level I.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,312
Posts638,910
Members49,773
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,057 Shoretel
190,273 CTX100 install
188,536 1a2 system
Newest Members
4thright, dcl, Mansour, Dave Simmons, Soulece
49,772 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 20
jsaad 6
teleco 5
dans 4
Who's Online Now
1 members (lyte), 231 guests, and 49 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5