web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#169725 10/26/11 08:38 AM
Joined: Feb 2007
Posts: 330
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2007
Posts: 330
I went to my customers palace on Captiva Island this morning to troubleshoot line 1 not working. Line one wasn't working along with 2,3,4. Every phone was blinking "SET TIME AND DAY". It would not let me past the password. I set all passwords the same. I had to do a RAM clear and default the KSU to get the KSU operational. Has anyone else run across this before?? I do have return next week with my CID cheat-sheet to complete job. 60 miles each way for 5 more minutes of programming. Am I whining?? Sounds like it. frown


Hodgkin's Lymphoma Survivor! Took a step 20 years back in time. Managing the VHF radio network for the Florida Forest Service. Caloosahatchee District 17.
Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

#169726 10/26/11 10:23 AM
Joined: Feb 2007
Posts: 330
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2007
Posts: 330
Sorry about the red frowny face. I'm not sure where that came from.


Hodgkin's Lymphoma Survivor! Took a step 20 years back in time. Managing the VHF radio network for the Florida Forest Service. Caloosahatchee District 17.
#169727 10/26/11 03:12 PM
Joined: Jan 2005
Posts: 15,382
Likes: 13
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,382
Likes: 13
I've seen that with the KX-TD series of systems before, but usually got it cleared once an incoming call was received on a CID-equipped line. Since your line ports seemed to have been knocked silly, I am guessing that this would not have resolved your issue. After a clean default, if the system came back up working OK, you should be OK.


Ed Vaughn, MBSWWYPBX
#169728 10/27/11 03:21 AM
Joined: Dec 2005
Posts: 7,056
RIP Moderator-Mitel, Panasonic
*****
Offline
RIP Moderator-Mitel, Panasonic
*****
Joined: Dec 2005
Posts: 7,056
You might want to replace the memory support capacitor.


When I was young, I was Liberal. As I aged and wised up, I became Conservative. Now that I'm old, I have settled on Curmudgeon.
#169729 10/28/11 07:14 AM
Joined: Mar 2010
Posts: 74
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2010
Posts: 74
Sounds power or weather (lightning) related. I've only seen this type of behavior after a storm, etc...
Do you have a ups and lightning protection on the system?
-mike

#169730 10/28/11 11:12 AM
Joined: Feb 2007
Posts: 330
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2007
Posts: 330
No UPS but Panamax KSU Max and CO 4X4. I agree with a power issue. No lightning but on Captiva Island, the power is irregular. Thanks....


Hodgkin's Lymphoma Survivor! Took a step 20 years back in time. Managing the VHF radio network for the Florida Forest Service. Caloosahatchee District 17.

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,992
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,455 Shoretel
190,738 CTX100 install
189,212 1a2 system
Newest Members
wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy, Kahm310
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
dexman 3
Who's Online Now
2 members (Toner, justbill), 146 guests, and 106 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5