web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#636559 04/24/20 05:34 PM
Joined: Jul 2007
Posts: 16
scanjet Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2007
Posts: 16
I have a remote 5343 with a CR button programmed. I allowed vm rec for cos 1 but it will not record I appreciate any help. OS-7400 SVMI-20e

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
have you checked that extension is in cos1?
Does your cr key have a mailbox number as the key extender (eg cr203) and not just cr ?

Joined: Jul 2007
Posts: 16
scanjet Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2007
Posts: 16
I tried it with no extender with another mailbox extender and itself. I set the cos in 1 then 2 just to see if that would work.

Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
I always turn on vm rec, vms rec,vm arec

What if any error do you get when you press the cr key?

I have a vague recollection that the trunk cos needs to have recording allowed also.

Joined: Jul 2007
Posts: 16
scanjet Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2007
Posts: 16
vm rec vms rec and vm arec Are all on


When I press the record button nothing happens. It's like it's not programmed.

I logged into another system and it works great. This system is not recognizing the record button as well as a feature code 22

Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
That's weird, if it was a cos issue the display would show limited class.

Have you checked the trunk and vm port class? Are they the same as the station cos?

You do have a mailbox created for where your trying to record into?

There may be something you have to-do in the vm, it's been a few years since I setup cr. I can test when I'm next in the office.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,990
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,432 Shoretel
190,701 CTX100 install
189,192 1a2 system
Newest Members
wierderal, dante2, Rupert, igor11176, hamishegg
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
dexman 3
Who's Online Now
0 members (), 122 guests, and 25 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5