web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#619072 04/19/18 08:15 AM
Joined: Apr 2018
Posts: 19
Sunny A Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2018
Posts: 19
Hello All, Kindly help with what to do with an OS7030 system.
I can ping it on my system but i cannot log on to it with the DM tool.
I have tried the password word i used before as i just upgraded the firmware, but no way.
I also tried the default password
I need to log on to it,

What is the likely cause of this and a way out please.

Thanks.

Edit please do not post passwords in the open forum thanks.

Last edited by pvj; 04/19/18 09:33 AM. Reason: Passwords

Akeke @ NO1
Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Sunny A #619075 04/19/18 09:09 AM
Joined: Aug 2011
Posts: 219
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2011
Posts: 219
Verify software version number via the keyset(MMC 727) and see if the system has upgraded, it might still be on the IT tool platform otherwise you need to do a RECOVERY procedure on the PBX


heads up
Sunny A #619076 04/19/18 09:36 AM
Joined: Dec 2010
Posts: 681
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 681
What exactly is the error you are getting? DM tool works in place of IT tool. So you can use it for any version. Are you getting an invalid password or system can't be reached message?

Sunny A #619109 04/20/18 05:47 AM
Joined: Apr 2018
Posts: 19
Sunny A Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2018
Posts: 19
Thank you all for the responses, i had to reset the system and after the reset i was able to log in with the default password.


Akeke @ NO1
Sunny A #619160 04/23/18 04:18 AM
Joined: Jun 2015
Posts: 8
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2015
Posts: 8
Originally Posted by Sunny A
Thank you all for the responses, i had to reset the system and after the reset i was able to log in with the default password.

When you say reset, do you mean you powered the system off and on or did you press the reset button on the pbx? If the latter, did you not lose your configuration?


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,331
Posts639,009
Members49,783
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,480 Shoretel
190,772 CTX100 install
189,240 1a2 system
Newest Members
AVO-IT, wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy
49,782 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Rupert 10
Toner 9
tim10 8
Yoda 5
lyte 4
Who's Online Now
1 members (Toner), 86 guests, and 23 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5