web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#613746 10/30/17 08:28 AM
Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
I have a T7406 that after 2 years became unregistered. I've tried to re register with the default password and the backdoor password, and still getting try again. Any suggestions or time to replace? Thanks.

Nortel Phone System Service
VoIP Demo

Nortel Phone System Service in Canada


Do you need a Nortel Phone System technician or specific Nortel parts?
Atcom to the rescue! Our telephone techs have qualified experience servicing and troubleshooting Nortel CICS, MICS, & BCM telephone systems.
Service in Canada from sea to sea.

Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Have you used the dip switches to register?

How many handsets on that base?


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
yes 1& 2 on 3 off. only 1 handset

Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Are you rebooting the base before registering?
Did you assign a handset ID first such as 1, 2 or 3?

Is there a light on the base unit for the TCM port you are on? I cannot recall if it needs to see digital signal from KSU to register as well.

Your display "Try Again" states to repeat registration process steps from 12 to 23



=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
I'm rebooting the base, I cant assign a port id because the password doesn't work.

Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Well if you do not have a password then you cannot register either.

Any other details we should be aware of?

Are you using the default password?

I will PM you a password you could try.


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 470
Likes: 1
Did you read my original post?

Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
No I did not!

I also do not keep re-reading the original post as it gets bigger.

I also suffer from memory loss at times due to my age and so on.

Instead I was so concentrated on the issue and fixing it for you.

Maybe next time "Per my original post, yes I did but thanks"

Good luck, sorry I wasted my free time on you.





Last edited by Curlycord; 11/01/17 08:46 AM.

=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Actually I am not sorry, that was too harsh and before I finished my coffee.

If you cannot go into Options with the dealer password to change the handset ID and to change the registration password then battery pull is my only other suggestion.



=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Thanks for the PM teleco.

Have you tried Options then choose number 7. Chg Password then try backdoor password to change the password back to default?


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada





Moderated by  MooreTel 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,315
Posts638,924
Members49,775
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,117 Shoretel
190,320 CTX100 install
188,696 1a2 system
Newest Members
Kahm310, PeterG, lyte, 4thright, dcl
49,775 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
jsaad 4
dans 4
Who's Online Now
0 members (), 104 guests, and 49 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5