web statisticsweb stats Business Phone Systems Tech Talk Forum - VOIP & Cloud Phone Help

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#612535 09/11/17 04:26 PM
Joined: Jan 2007
Posts: 1,014
John807 Offline OP
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 1,014
Before I bother the IT guy, release 4.9x. I asked him to fwd the standard remote access ports to the address of the Os7100, I only have the Lan address programmed we are not doing anything that would require the public IP address unless remote access now needs it? Any thoughts? No DM white list programmed either only the Management white list locally to get rid of the FTP message.
TIA,


John 807
Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Jan 2007
Posts: 1,014
John807 Offline OP
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 1,014
Resolved Thanks.


John 807

Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,229
Posts638,535
Members49,751
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
210,332 Shoretel
186,919 CTX100 install
186,039 1a2 system
Newest Members
Housetech, MeganH, daob_sa, On Hold Concepts, TS Comm
49,751 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Yoda 7
Toner 7
dexman 5
Who's Online Now
0 members (), 84 guests, and 29 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5