web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jul 2016
Posts: 2
ntgtech Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2016
Posts: 2
Looking for way to set new line to ring voice mail after 4 rings. Just added 1 extra line today.

Only phone button programming is in option. There is a serial port on the board but no data port. I was expected to use web portal. Is there a card that adds Data port?

Thanks,

RR

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Feb 2008
Posts: 683
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Feb 2008
Posts: 683
There is an Ethernet card that can be added. Makes it much easier than programming through a phone.


St Petersburg

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,315
Posts638,924
Members49,775
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,113 Shoretel
190,318 CTX100 install
188,696 1a2 system
Newest Members
Kahm310, PeterG, lyte, 4thright, dcl
49,775 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
jsaad 4
dans 4
Who's Online Now
1 members (dexman), 105 guests, and 52 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5