web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
Joined: Nov 2013
Posts: 6
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2013
Posts: 6
I have a kx-tda50 and I just put in a dlc 4 expansion card part number kx tda5171. And its not working.do I have to program it or sonething .thanks for your time

Last edited by mcdsecurity; 11/05/13 11:48 AM.
Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Aug 2009
Posts: 1,116
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2009
Posts: 1,116
yes yes you must connect with maint console and drag and drop a 4dlc card into the slot you've installed the card into and then you must put it into service!!

Joined: Nov 2013
Posts: 6
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2013
Posts: 6
Ok what if they didn't send me the software.is there anyway to do it.or do I have to biy the software.

Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
The TDA50 probably isn't registered, if it isn't only the 2 built-in cards works. The DLC4 won't work without registering the system.


Aaron
Joined: Nov 2013
Posts: 6
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2013
Posts: 6
One last question.I register it with the software right.

Joined: Jun 2006
Posts: 211
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2006
Posts: 211
Kind of...you register the system on the Panacare dealer website, where it gives you the ROM file....then use the maintenance console to load the file into the system to complete the registration.

Can't tell from your profile if you're an end-user or an installer....but you'll likely either need to call a tech to help you or get certified on the system before you'll be able to do this.

Joined: Nov 2013
Posts: 6
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2013
Posts: 6
Well I sent a thing to be an Installer.I'm new to using panasonic and so far I'm not happy with it.but thanks for all your help

Joined: Jun 2006
Posts: 211
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2006
Posts: 211
You'll be much happier with the equipment if you complete the certification and read the manuals before attempting to install it. smile

In the mean time I'd recommend calling an experienced tech so you can get your customer going while you wait to see if your dealer application is approved...

Joined: Nov 2013
Posts: 6
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2013
Posts: 6
I'd love to if my suppler would have told me I needed to be certified to use it.

Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Nothing wrong with the system unless you don't read the manual and don't have the Console. It comes with the switch.
If your seller did not give it to you, call and get it.
You can't judge a book until you have read it.

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,329
Posts639,002
Members49,783
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,466 Shoretel
190,758 CTX100 install
189,224 1a2 system
Newest Members
AVO-IT, wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy
49,782 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Rupert 10
tim10 8
lyte 4
whoami 3
Who's Online Now
1 members (Toner), 80 guests, and 31 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5