web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
OP Offline
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
What does Comcast call Disconnect Supervision? I know most of the Telco's call it Cutoff-on-Disconnect.

I have a client that switched to Comcast and now their voice-mail hangs because there is no disconnect signal being sent. Comcast is telling the customer that their phone system is not compatible with Comcast's equipment. Sigh....

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Sep 2005
Posts: 898
RIP Moderator-General
*****
Offline
RIP Moderator-General
*****
Joined: Sep 2005
Posts: 898
Ran into the same problem with a cust of mine...You have to put in a trouble ticket and get to a tech..(good luck with that) and ask for a positive disconnect..takes awhile.."took me a week"

Good Luck

...bob...


Bob Wells
WellComm, Inc.

"As long as nobody's dead or in jail, it can't be all that bad ! "
Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
OP Offline
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
Thanks Bob!

Joined: Mar 2010
Posts: 15
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2010
Posts: 15
I spoke with 2 techs at comcast and they said that they have no settings to change and their system is setup to 900ms. Has anyone figured this out with sbx and comcast lines.

Joined: Aug 2012
Posts: 71
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 71
One of my radio station clients fought this with Mediacom, and gave up after a few months of fighting. Their telco guy installed an Advanced TelePhonics CP-2 call progress decoder... link

Sandman sells a version too... Universal CPC Generator


Joined: Jun 2005
Posts: 574
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 574
In uK its called disconnect clear time and we get them to set it to 800ms Always the problem with v/m hang

Joined: Mar 2010
Posts: 15
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2010
Posts: 15
I had comcast replace my Arris Model TM502G EMTA and sure enough the problem is gone.

Joined: Jan 2018
Posts: 21
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2018
Posts: 21
I've had this problem at several locations now. Is it the safe to say mediacom needs to replace their modem? I Never have this problem with actual telco providers.

Joined: May 2002
Posts: 17,722
Likes: 18
Member
****
Online Content
Member
****
Joined: May 2002
Posts: 17,722
Likes: 18
Going to lock this topic as it is over 5 years old.


Retired phone dude

Moderated by  MooreTel 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,282
Posts638,752
Members49,764
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
211,422 Shoretel
188,189 CTX100 install
187,030 1a2 system
Newest Members
Nadisale, andreww, gohunt, Darrick, telecopippo
49,764 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 18
teleco 6
jc2it 4
dexman 4
Who's Online Now
4 members (Andyreed, justbill, teleco, Toner), 107 guests, and 68 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5