web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Apr 2011
Posts: 3
bostik Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2011
Posts: 3
Hello,

We are having some problems using the Officeserv 7070 with SMT-R2000 AP's and SMT-W5120 WiFi handsets.

Whenever the power drops at any of our warehouses and the AP's lose power, some of our phones will get errors saying "License overflow" and then "De-Registered"

Another instance when this has occurred is when people walk out of range from an AP and go back.

Also when people swap out the axillary battery the phone might de-register.


Have any of you guys worked with these wifi handsets? Could you provide me with some input?

Any advice is appreciated.

Regards,
Bostik

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
I have this same issue on a 7400.
I believe its a software bug in 4.4x, havn't tried 4.5x to see if that fixes it.

Joined: Apr 2011
Posts: 3
bostik Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2011
Posts: 3
Good to hear others in the same boat as myself.

Would you please keep me updated on if that solved the problem?

Joined: Jun 2010
Posts: 1
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2010
Posts: 1
Software bug up to 4.51. 4.53b fixes it on 7200 and 7400. Haven't seen a 7070 yet but guess its the same...

Joined: Aug 2006
Posts: 3
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 3
Hi, Can anyone provide me with a download for 4.53 as I cannot get into samsung and would like to upgrade my 7100.

Thanks

Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 3,004
Likes: 4
Its only available for MP10a, and I belive the firmware files may be different for the different markets.

Joined: Apr 2011
Posts: 3
bostik Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2011
Posts: 3
software upgrade solved our problem.

Thank you all for your assistance smile


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,990
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,432 Shoretel
190,702 CTX100 install
189,193 1a2 system
Newest Members
wierderal, dante2, Rupert, igor11176, hamishegg
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
dexman 3
Who's Online Now
1 members (Yoda), 106 guests, and 31 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5