web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#208539 04/18/05 03:47 AM
Joined: Apr 2005
Posts: 41
Syme Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 41
After testing some things I shut the KSU down on Friday afternoon before leaving. When I came in this morning I turned it back on and on Statino 100 I'm getting a message on the LCD.

It says "VM ALARM 1 2". In the manual it says this means the digital voice mail is out of service...but even with the error on the LCD I am able to dial into the admin options. What could be causing this error?

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Dec 2001
Posts: 352
A6 Offline
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2001
Posts: 352
I have this show up only when doing a reboot of the card. After it comes up, it's working ok. Try entering 656 to clear the error. 606 may also work.

Is it possible the card needs to be seated a little more solidly?


Tip and ring, the work of the devil!
Joined: Apr 2005
Posts: 41
Syme Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 41
Not sure what is causing it... I've been getting it whenever the VM card resets also.

I used 656 to clear it already, but I was trying to find a solution to it. As for the card being loose, I don't think this would be an issue. The contacts are pretty snug in those slots.

Joined: Sep 2005
Posts: 206
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 206
I have the manuals for Talkpath and Mach 1. Where does it tell me what "vm alarm 0" means?
If I open either manual and try searching through it, I can't find a list.

I'm not on-site.

Also,... what does "vm alarm 0" mean? Besides not working. lol

Joined: Sep 2005
Posts: 264
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 264
City42,
The thread you have posted in is over a year and a half old. Please start a new thread. I think you will get help much faster. Thanks.


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,990
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,432 Shoretel
190,702 CTX100 install
189,193 1a2 system
Newest Members
wierderal, dante2, Rupert, igor11176, hamishegg
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
whoami 3
Who's Online Now
0 members (), 117 guests, and 26 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5