web statisticsweb stats Business Phone Systems Tech Talk Forum - VOIP & Cloud Phone Help

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#190341 07/30/07 03:29 AM
Joined: Aug 2005
Posts: 327
tmeier Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 327
Im having problems with our t-1 DK 424 c/d 4.3. Its a quest t1 I have all 40 lines on my phone. 24 trunks and 16 pots line. I have 6 line light on the phone flashing like there on hold, I press them and no ones there on any of them. Ive been watching it for awhile and every so often 5 other t1 line lights come on all in a row all at the same time then go off after a second or 2. Also sometimes when I try to dial a DID i get a long silent pause then a fast busy after 30 seconds. Also our hook-flash transfer feature no longer works. I have qwest working on it now, I just wanted to know if any one else had this problem. Thanks


:banana: :banana:

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

#190342 07/30/07 05:06 AM
Joined: Nov 2005
Posts: 22
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2005
Posts: 22
This must be an advanced DID T1 and not a PRI?
The lights on and off condition sounds like all trunks went busy for a moment and then released and the busy after dialing is likely related. It all sounds like a service problem, not your switch. What are the indicators (lamps)at the NIU when you have these troubles? You may need to ask for a joint meet at site if they don't find it remotely.

#190343 07/30/07 05:26 AM
Joined: Aug 2005
Posts: 327
tmeier Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 327
Thanks, the NIU is in a small closet thats not reall that accessable. Our Qwest contract just expired, so maybe there doing something on there end or trying to get us overe to a pri instead of our t-1. Thanks
:banana: :banana:


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,240
Posts638,579
Members49,755
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
210,636 Shoretel
187,382 CTX100 install
186,173 1a2 system
Newest Members
TaniyahCobb, TDKs79, Buttinset, Housetech, MeganH
49,754 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 14
Yoda 9
dexman 4
Who's Online Now
1 members (justbill), 72 guests, and 27 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5