web statisticsweb stats Business Phone Systems Tech Talk Forum - VOIP & Cloud Phone Help

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2005
Posts: 15,378
Likes: 13
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
OP Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,378
Likes: 13
I've been tasked with a project where we are performing a major expansion of an existing XTS system. We are adding two expansion cabinets and a slew of SLIB12E cards. When I go to program the slots in the expansion cabinets, it will only allow me to assign an SLIB12E to the first slot in cabinet 1. Any other slot entries are rejected. Upon viewing a port count in CONFIG, it shows this additional card putting the total station count at 96. This is indicative that I'm being limited by port count, not slots. I was under the impression that the regular MPB in the XTS allowed for 252 total stations, and the MPBE allowed 492. I'm being limited to 96, as if there is a smaller MPB. Is this such a thing?


Ed Vaughn, MBSWWYPBX
Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Jan 2005
Posts: 15,378
Likes: 13
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
OP Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,378
Likes: 13
I resolved this on my own. There is an MPB1 that supports only a single cabinet and 96 stations, the MPB2 supports three cabinets and 252 stations and the MPBE supports six cabinets and 492 stations. Thanks anywey.


Ed Vaughn, MBSWWYPBX
Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Joined: Aug 2003
Posts: 5,154
Likes: 2
Originally Posted by EV607797
I resolved this on my own. There is an MPB1 that supports only a single cabinet and 96 stations, the MPB2 supports three cabinets and 252 stations and the MPBE supports six cabinets and 492 stations. Thanks anywey.

Believe it or not, I almost answered your question with that information but, I said to myself, "Ed knows that, so it has to be something more complicated." smile


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,239
Posts638,574
Members49,754
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
210,623 Shoretel
187,169 CTX100 install
186,147 1a2 system
Newest Members
TaniyahCobb, TDKs79, Buttinset, Housetech, MeganH
49,754 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 13
Yoda 9
dexman 4
Who's Online Now
1 members (rbngan), 31 guests, and 35 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5