web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2002
Posts: 462
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2002
Posts: 462
Does Avaya ip office A/A have a back door to reset password. How would a person get into unit to reset password for main menu




Avaya IP Office Help & Support Website
IP Office Help

Avaya IP Office Help & Support Website


FAQs, documentation, videos, updates, and support for the Avaya IP Office business phone system!
Everything you need to know about installing, upgrading, and troubleshooting IP 500v2 and IPO Server Edition systems.

Joined: Dec 2005
Posts: 9,166
Likes: 8
Spam Hunter
*****
Offline
Spam Hunter
*****
Joined: Dec 2005
Posts: 9,166
Likes: 8
Shoot a PM to either Touch Tone Tommy or Mongo5150. They should be able to assist. smile


I Love FEATURE 00
Joined: Jan 2002
Posts: 462
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2002
Posts: 462
DExman thanks

Joined: Jul 2001
Posts: 3,342
Likes: 10
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Offline
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,342
Likes: 10
Well publicly documented procedure to connect via the serial port and reset the security settings.


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,287
Posts638,784
Members49,767
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
211,902 Shoretel
188,981 CTX100 install
187,206 1a2 system
Newest Members
A2A Networks, James D., Nadisale, andreww, gohunt
49,766 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 22
teleco 5
dexman 4
dans 3
Who's Online Now
0 members (), 124 guests, and 166 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5