web statisticsweb stats Business Phone Systems Tech Talk Forum - VOIP & Cloud Phone Help

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Feb 2012
Posts: 102
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2012
Posts: 102
I'm setting up a Legend system with 1 MLX ID 408, 1 408 (ATL sets), and 2 016 cards (T&R). Everything functions, however I can't get the red LED on the processor card to turn off, and the Alarm LED is lit on the Merlin Console. When I installed the processor card, I noticed it was configured for another system, so I did a system renumber, and it now identifies the right cards in the right slot. I was also able to successfully backup all the programming I've done in a PCMCIA card. I haven't found any way to clear the error logs. Is it possible the error light is the result of a previous configuration?

Avaya IP Office Help & Support Website
IP Office Help

Avaya IP Office Help & Support Website


FAQs, documentation, videos, updates, and support for the Avaya IP Office business phone system!
Everything you need to know about installing, upgrading, and troubleshooting IP 500v2 and IPO Server Edition systems.

Joined: Dec 2005
Posts: 9,157
Likes: 7
Spam Hunter
*****
Offline
Spam Hunter
*****
Joined: Dec 2005
Posts: 9,157
Likes: 7
How many standing alarms are there? Do they point to a bad card? Can the text be posted here for inspection?


I Love FEATURE 00
Joined: Jul 2001
Posts: 3,338
Likes: 10
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Offline
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,338
Likes: 10
Menu - Maintaince - System - Error Log - Permanent Errors

After viewing each error, press "DROP" to erase the error and go on to the next one. When you have cleared the log, it will just beep at you, and the error light will go off.


Joined: Feb 2012
Posts: 102
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2012
Posts: 102
Thanks for the tip to erase messages, didn't find it the 3 Legend books I have. Here are the error messages:

PERMANENT

ABK not installed Count 001 (I have since installed and backup-ed successfully to the PCMCIA Translation card.

TRANSIENT

FRIGID START FIRST 2/25/00 CODE 0009 (Note, I started installing the Legend in mid October from the parts I bought on ebay)

POWER UP COLD START LAST 10/24/17 CODE 0016

TIME OUT COLD START LAST 10/17/17 CODE 001

SOFTWARE COLD START LAST 10/24/17 CODE 0003

BOARD RENUMBER LAST 10/17/2017 CODE 5802

Regarding the Frigid restart... does this only erase the programming I have done and leave the system programming intact (I'm running Rel 7.0 ver 9.0 w/ a CKE4 processor)?
Is this recommended?


Thanks for checking these over!

Jim

Joined: Feb 2012
Posts: 102
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2012
Posts: 102
I used TTT's tip to delete errors, and just as he said, the records were deleted and the red LED went out! Such a simple process for peace of mind! Thanks!!

Joined: Feb 2003
Posts: 353
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2003
Posts: 353
this error often turns off 'auto backup". you might want to check


HE SEEMS TO BE SAYING SOME KIND OF WORDS

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,240
Posts638,579
Members49,755
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
210,636 Shoretel
187,384 CTX100 install
186,174 1a2 system
Newest Members
TaniyahCobb, TDKs79, Buttinset, Housetech, MeganH
49,754 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 14
Yoda 9
dexman 4
Who's Online Now
1 members (nfcphoneman), 70 guests, and 32 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5