web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jun 2014
Posts: 5
tsherv Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2014
Posts: 5
Hi,

We had serious storms over the weekend and it seemed to knock out my FXII. We are sitting with no phone system right now! I have the "Magic key" to unlock the software, but don't have the .bin file for the system software. I'm working with my old Comdial service provider but they don't think they can provide the system software. My gut tells me they may be trying to sell me a new system.

How can I get my hands on the system software for an FX II??

Thanks!

Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Aug 2004
Posts: 9,159
Likes: 16
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,159
Likes: 16
What software level? Single or multiple cabinets?


[Linked Image]
Joined: Jun 2014
Posts: 5
tsherv Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2014
Posts: 5
Here's what I'm looking for:

System Release Number: 175 or later

System Feature Set: 15C

I also get a reference to "Programming a FXII-96 Database in Offline Mode". (if I load my .DBR file and click Help -->About).

Thanks!

Joined: Aug 2004
Posts: 9,159
Likes: 16
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,159
Likes: 16
You didn't indicate whether it is a single or multiple cabinet system. There is 2 separate bins depending on which style you have.


[Linked Image]
Joined: Jun 2014
Posts: 5
tsherv Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2014
Posts: 5
This is a single cabinet system...

Thanks for your help!

Joined: Aug 2004
Posts: 9,159
Likes: 16
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,159
Likes: 16
Check your private messages.


[Linked Image]
Joined: Nov 2018
Posts: 3
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2018
Posts: 3
Im looking for similar 197 17e bin file for MP5/FXII. trying to revive an MP5 with a replacement CPU Board any help is appreciated

Joined: Aug 2004
Posts: 9,159
Likes: 16
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,159
Likes: 16
Is the system an MP5000 or FX-II? They used the same cabinet in later versions but different CPUs and Services boards.

What model CPU board do you have? The MP5000 and the FX-II used different bin files. The MP5000 didn't care about the number of cabinets. The FX-II had 2 bin files. One for a single cabinet and a different one for the cabinets 2-5.

More importantly do you have the Comdial magic number for the new CPU board? If not you can't load any software to the board.
Dave


[Linked Image]

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,282
Posts638,761
Members49,764
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
211,436 Shoretel
188,235 CTX100 install
187,072 1a2 system
Newest Members
Nadisale, andreww, gohunt, Darrick, telecopippo
49,764 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 23
teleco 6
jc2it 4
dexman 4
Who's Online Now
1 members (Carl Navarro), 61 guests, and 129 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5