web statisticsweb stats Business Phone Systems Tech Talk Forum - VOIP & Cloud Phone Help

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#141101 11/06/08 08:11 AM
Joined: Jun 2007
Posts: 41
CUDJOE Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2007
Posts: 41
I am trying to add a repeater to a base station of the DMC. According to what I am reading, as long as the repeater is within the range of the base unit, all that is needed is a power source to the repeater and no wiring back to the DMC. Is this correct? :confused:

Nortel Phone System Service
VoIP Demo

Nortel Phone System Service in Canada


Do you need a Nortel Phone System technician or specific Nortel parts?
Atcom to the rescue! Our telephone techs have qualified experience servicing and troubleshooting Nortel CICS, MICS, & BCM telephone systems.
Service in Canada from sea to sea.

#141102 11/09/08 12:11 AM
Joined: Jun 2003
Posts: 18
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2003
Posts: 18
Yes. It syncs with the base station via radio.


KenW

New York Telephone 1961-1972
ITT BCS NJ 1972-1987
Johnston Comm NJ 1987- ?

Moderated by  MooreTel 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,237
Posts638,571
Members49,754
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
210,622 Shoretel
187,165 CTX100 install
186,145 1a2 system
Newest Members
TaniyahCobb, TDKs79, Buttinset, Housetech, MeganH
49,754 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 13
Yoda 9
dexman 4
Who's Online Now
1 members (rbngan), 52 guests, and 31 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5