web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#100595 10/19/11 01:41 AM
Joined: Nov 2006
Posts: 704
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 704
HI! i still fairly new with ip500 , have a question i have ip500 V2 R7.0.5 with mu law sd card, combo module 6x2x4, It seems that i can only get 1 trunk port working , all 4 trunk ports stay light with no lines plugged in , the weird thing is is when fired up it said it was in partner mode but worked except 3 analogue trunks ports , so i reset to default and got in ip office ,not quick mode, as mentioned above is my question ,1 is this corrupted from the start, it should of automatically fired up in Ip quick mode, 2. if i get an Partner sd card will this most likely solved my problem with the trunk ports, Customer wants key system , and i can't make the Ip office standard mode work they way they want. Any help much appreciated. help

Avaya IP Office Help & Support Website
IP Office Help

Avaya IP Office Help & Support Website


FAQs, documentation, videos, updates, and support for the Avaya IP Office business phone system!
Everything you need to know about installing, upgrading, and troubleshooting IP 500v2 and IPO Server Edition systems.

Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
Upgrade to lastest rev and see if that fixes your combo card issue and you can change the mode of your SD to Partner, but keep in mind your analog station ports will not ring in Partner mode.


Avaya SMB Authorized Business Partner. ACIS/APSS
ESI Certified Reseller/Installer
www.regal-comm.com
Joined: Nov 2006
Posts: 704
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 704
Thanks Mdaniel , i not sure if it will cost to get another upgade?? i may try without upgrade, i already posted about the partner analgue port problem while back . I am getting little frustated with this learning curve . Thanks will post back with result.

Joined: Jul 2001
Posts: 3,346
Likes: 10
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Offline
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,346
Likes: 10
No cost to go to 7.0(23) which is the latest release - I have seen out-of-the-box 7.0(5) control units that reported the ATM-4 on Combo cards missing until the core software was upgraded to 7.0(23)

Joined: Nov 2006
Posts: 704
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 704
HI! I can't seem to find the R7.0.23 software on there site? Anybody know how i find it??Thanks

Joined: Feb 2005
Posts: 12,345
Likes: 3
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Feb 2005
Posts: 12,345
Likes: 3
Isn't there some problem with (23)?

-Hal


CALIFORNIA PROPOSITION 65 WARNING: Some comments made by me are known to the State of California to cause irreversible brain damage and serious mental disorders leading to confinement.
Joined: Nov 2006
Posts: 704
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 704
Okay i was able to get the mu law to actually switch to parnter version and was able to get the 4 co trunks working , without the partner sd card , i guess this is the early demo version.with both software on 1 sd . eek :toast:


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,992
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,454 Shoretel
190,736 CTX100 install
189,211 1a2 system
Newest Members
wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy, Kahm310
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
whoami 3
Who's Online Now
2 members (Toner, RM SYSTEMS), 106 guests, and 92 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5