web statisticsweb stats Business Phone Systems Tech Talk Forum - VOIP & Cloud Phone Help

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#643321 08/16/22 01:55 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 512
jacktel Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2006
Posts: 512
Going to a new client who fired old tech co. not sure why. They brought in a non Nortel tech who claims system password is changed and that the rad is bad. I have a rad with known password and have old HP laptop with NRU
Software that i keep for a couple of large Mics systems for remote programing. I have read debug info and have never tried to reset a system password. What am i going to run into? After i confirm password and existing rad are bad
Thanks
Jacktel Ps I will add that this is my first visit and system is Mics r4 with PRI with DID in a nursing home so I can not default the system

Last edited by jacktel; 08/16/22 02:04 PM. Reason: new info
Nortel Phone System Service
VoIP Demo

Nortel Phone System Service in Canada


Do you need a Nortel Phone System technician or specific Nortel parts?
Atcom to the rescue! Our telephone techs have qualified experience servicing and troubleshooting Nortel CICS, MICS, & BCM telephone systems.
Service in Canada from sea to sea.

Joined: Aug 2004
Posts: 1,600
Likes: 25
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 1,600
Likes: 25
The debug method for the pwd is your best bet. You might want to practice on a system with a known password before you try it on site!


[Linked Image from web.atcomsystems.ca]
Looking for a VoIP Phone Canada provider? Put Atcom's valuable VoIP expertise to work for your business today!
Joined: Feb 2005
Posts: 1,612
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,612
"What am i going to run into? After i confirm password and existing rad are bad"

Sounds like your just viewing the password with your RAD and then testing theirs.
What do you mean by "run into"?


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Feb 2005
Posts: 1,612
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,612
How did you make out jacktel?


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Jun 2006
Posts: 512
jacktel Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2006
Posts: 512
I set up a Mics back on the bench and used a known good rad. It worked out fine, Then went to site and restored password.
Thanks

Joined: Feb 2005
Posts: 1,612
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,612
Cool, thanks for the update.


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada





Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,229
Posts638,535
Members49,751
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
210,326 Shoretel
186,918 CTX100 install
186,039 1a2 system
Newest Members
Housetech, MeganH, daob_sa, On Hold Concepts, TS Comm
49,751 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Yoda 7
Toner 7
dexman 5
Who's Online Now
0 members (), 60 guests, and 28 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5