web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#551905 05/16/13 02:17 PM
Joined: Jul 2005
Posts: 1,829
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Jul 2005
Posts: 1,829
i have a set7324 with a cap module that for the 2nd time its lost all programing on it anyone ever had this issue or what should i look for
thanks
Alain

Nortel Phone System Service
VoIP Demo

Nortel Phone System Service in Canada


Do you need a Nortel Phone System technician or specific Nortel parts?
Atcom to the rescue! Our telephone techs have qualified experience servicing and troubleshooting Nortel CICS, MICS, & BCM telephone systems.
Service in Canada from sea to sea.

sentrex1 #551907 05/16/13 02:20 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 2,086
Former Moderator-Nortel
Offline
Former Moderator-Nortel
Joined: Dec 2003
Posts: 2,086
Can I assume that the phone is ok and just the CAP unit lost its memory?

You need to replace the Capacitor in the CAP unit - or replace the unit with a new one with a good capacitor.

Last edited by NTlayoff; 05/16/13 02:21 PM.

If CON is the opposite of PRO
Then what is the opposite of Progress?
sentrex1 #551909 05/16/13 02:45 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 8,732
Likes: 2
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Offline
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 8,732
Likes: 2
Had that once and only needed to unplug the phone, then reconnect (Resets). Maybe I was just lucky...


Scientists say that the universe is made up of Protons, Neutron & Electrons. They forgot "Morons".
Dave. (CTUB) Canadian Techs Use Bix!
sentrex1 #552268 05/23/13 04:14 PM
Joined: Jul 2005
Posts: 1,829
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Jul 2005
Posts: 1,829
i tried that didnt work replaced it ok now but is there any way to do set copy from another set with cap instead of redoing all buttons i tried copy set and data it didnt do anything keep in mind these cap modules are not assigned in programing cause i have too many in the building

sentrex1 #552289 05/23/13 08:14 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,615
No set copy for a CAP that I am aware of.



=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada





Moderated by  MooreTel 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,992
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,454 Shoretel
190,737 CTX100 install
189,211 1a2 system
Newest Members
wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy, Kahm310
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
whoami 3
Who's Online Now
1 members (RATHER BE FISHING), 91 guests, and 98 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5