web statisticsweb stats

Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#606887 01/10/17 01:59 AM
Joined: Feb 2010
Posts: 581
Likes: 6
Member
****
OP Offline
Member
****
Joined: Feb 2010
Posts: 581
Likes: 6
Guys,

I felt like using the old Merlin BIS phones again, so I set up one of my old Legend systems in my condo. It has the MLM 007 6 port integrated voicemail card. Everything is set up properly with cover groups, hunt group 770... the works. I can dial the voicemail system just fine.

For the life of me, I can't get into the system administrator mailbox. I know it's mailbox 9997, and the default password works, but Merlin Mary tells me to go to hell if I hit 9 to try to access the next level of administration (you know, where you type the other default password for the advanced stuff like auto attendant and mailboxes?).

She just says "Option not understood."

What am I doing wrong here? I have been Googling for hours and I'm getting pretty frustrated, to say the least. I don't remember this being an issue in the past. This is super simple stuff.

Thanks for any suggestions.

Scott


Tennessee Technology Solutions, LLC | "Business technology solutions reimagined." | (423) 665-9995 | www.423tech.com
Avaya IP Office Help & Support Website
IP Office Help

Avaya IP Office Help & Support Website


FAQs, documentation, videos, updates, and support for the Avaya IP Office business phone system!
Everything you need to know about installing, upgrading, and troubleshooting IP 500v2 and IPO Server Edition systems.

Joined: Jul 2001
Posts: 3,346
Likes: 10
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Offline
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,346
Likes: 10
The system administrator's functionality can be moved from 9997 to another mailbox. Connect via the serial port and the report will give you the system admin mailbox number.

Joined: Feb 2010
Posts: 581
Likes: 6
Member
****
OP Offline
Member
****
Joined: Feb 2010
Posts: 581
Likes: 6
That was the next thing I was going to try--the serial port. Just waiting on my adapter for the RS-232 gender to arrive... it is taking an extremely long time. Is there another way to reset the module besides through the serial port?


Last edited by telecom guy10; 01/13/17 04:58 PM. Reason: Almost forgot to say thanks! :)

Tennessee Technology Solutions, LLC | "Business technology solutions reimagined." | (423) 665-9995 | www.423tech.com
Joined: Feb 2010
Posts: 581
Likes: 6
Member
****
OP Offline
Member
****
Joined: Feb 2010
Posts: 581
Likes: 6
My adapter arrived and I used my IBM 3151 serial terminal to get in. Turns out the admin voicemail box was extension 101, and it had an easy password. Thanks TTT!


Tennessee Technology Solutions, LLC | "Business technology solutions reimagined." | (423) 665-9995 | www.423tech.com

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics94,326
Posts638,992
Members49,781
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
213,455 Shoretel
190,738 CTX100 install
189,212 1a2 system
Newest Members
wierderal, Rupert, hamishegg, Rphoneguy, Kahm310
49,781 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Rupert 7
tim10 5
lyte 4
dexman 3
Who's Online Now
2 members (Toner, justbill), 146 guests, and 106 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers. Sundance Phone System Forums - VOIP & Cloud Phone Help
©Copyright Sundance Communications 1998-2024
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5